• Billigare ingrepp ökar kraven på att förändra sitt utseende

[2016-05-27] ¿Många känner ett krav på att förändra sitt utseende nu när det inte är så dyrt längre¿. Magdalena Petersson McIntyre, intervjuas i Sveriges Radio om den växande marknaden för skönhetsingrepp.

• Dennis Töllborg, offentlighetsprincipen och Raoul Wallenbergs öde

[2016-05-20] Dennis Töllborg, professor i rättsvetenskap, är inbjuden till The Raoul Wallenberg international roundtable, för att prata om den svenska offentlighetsprincipen och regler om sekretess. Arrangör är The Raoul Wallenberg research initiative, en internationell organisation vars syfte är att klarlägga vad som egentligen hände med Raoul Wallenberg.

• "Stora brister i valideringen av nyanländas kunskaper"

[2016-05-18] Validering av kompetens är inte den mirakelmedicin för ökad integration som många tror. Det finns en rad problem med hur validering går till i praktiken. Det skriver forskaren Andreas Diedrich på DN Debatt.

• Anthony G. Hopwood Award till Sten Jönsson

[2016-05-16] Som förste europé har Sten Jönsson fått The Anthony G. Hopwood Award for academic leadership - en av de finaste utmärkelserna inom redovisning. - Det blir ett kvitto på att jag har gjort någon nytta, säger han.

• Töllborg om polisens internutredningsverksamhet

[2016-05-04] På konferensen Ledarskap inom polisen, den 10-12 maj i Växjö presenterar Dennis Töllborg sin nya bok, Pams Plats, som bland annat handlar om polisens internutredningsverksamhet.