Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalendarium

Kick-off workshop: Organisering av utrikesföddas arbetsmarknadsintegration

Tid: 2017-05-17 kl 09:00,
Plats: Handelshögskolan - E44, Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg

Evenemangstyp: Workshop

Forskningsprogrammet Organisering av utrikesföddas arbetsmarknadsintegration: teori och praktik, bjuder in till en kick-off workshop. Ett tillfälle att med andra kunniga på området diskutera och analysera möjligheter och gränser för arbetsmarknadsintegration, för att därmed fördjupa kunskapen om integration. Deltagare arbetar med integrationsfrågor inom kommuner, myndigheter, näringsliv, den ideella sektorn och inom akademien.

Föreläsare: Susanne Urban, docent och universitetslektor vid Sociologiska Institutionen,Uppsala Universitet Paneldiskussion: Jonas Berg, butikschef på ICA Maxi Södertälje Sofia Appelgren, vd på Mitt Liv, Göteborg Anders Carlberg, chef för forskning, utveckling och utbildning på Västra Götalandsregionen Therese Frykstrand, verksamhetschef, Yalla Trappan, Malmö Samira Savarani och Majid Fard, projektledare, One Stop Future Shop, Göteborg

Sidansvarig: Lise-Lotte Walter|Sidan uppdaterades: 2011-06-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?