Medverkan i media 2017

Det fördärvliga mätandet (UNT)
[2017-06-23] Se över universitetens styrning. Modeller från näringslivet bör ersättas med former som tar vara på sakkunskap, skriver Sten Jönsson och Rolf A Lundin i en debattartikel i Upsala Nya Tidning.

Ny besvärande bevisning mot SAAB (TV4)
Dennis Töllborg medverkar i TV4 om SAAB:s inblandning i mutaffärer. Se även boken Ruinerna hävdar att byggnaden var vacker.

Forskaren som kallar till möte (ETC)
[2017-05-22] Christoph Haug intervjuas av ETC om den workshop om mötesforskning han arrangerade i Göteborg.

Kändisars påverkan på folkhälsan (SVT).
[2017-05-17] Nanna Gillberg intervjuas av SVT Vetenskap.

Ett sluttande plan (Upsala Nya Tidning)
[2017-04-16] Håller det akademiska samtalet på att vittra bort? Debattartikel av Sten Jönsson, Rolf A Lundin och Barbara Czarniawska i Upsala Nya Tidning.

Statstjänsteman hade i nyckelroll i Allraskandalen (Sveriges Radio) [2017-03-27] Dennis Töllborg intervjuas i Sveriges Radio P1. Även på Radio Sweden.

"Ytterst få poliser döms för brott" (Stockholms Fria)
[2017-03-16] Dennis Töllborg intervjuas i Stockholms Fria om polisens internutredningar.

”Lagändring kan knappast stoppa hamnkonflikten” (Dagens Arena)
[2017-01-27] Dennis Töllborg intervjuas i Dagens Arena om hamnkonflikten i Göteborg

Sidansvarig: Lise-Lotte Walter|Sidan uppdaterades: 2017-06-26