Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Förändrad kunskapssyn krävs för att behålla seniora medarbetares kompetens

  [2018-11-14] Att behålla seniora medarbetares kompetens när de slutar ses som allt mer strategiskt viktigt för företag. Men dagens metoder för kunskapsöverföring leder inte till att äldre medarbetares kunnande tas till vara. Både kunskapssyn och arbetssätt måste förändras, visar en studie i ett svenskt multinationellt företag.

 • Integrationsinitiativ studeras på plats

  [2018-11-06] Forskningsprogrammet Organizing Integration studerar initiativ som ska främja integrationen av utlandsfödda. María José Zapata Campos är en av dem som är ute på fältet för att följa arbetet på nära håll.

 • Czarniawska keynote in Warsaw

  [2018-11-05] Barbara Czarniawska held a plenary speech at the Qualitative Research in Accounting and Management (QRAM) Workshop "Governing by numbers: audit culture and contemporary tales of universities' accountability" at Kozminski University in Warsaw, 25-26 October.

 • Stora skillnader i acceptans av nanoteknik beroende på användningsområde

  [2018-10-31] De flesta har ingen uppfattning om vare sig riskerna eller nyttan med nanoteknik, men de som har det ser i allmänhet stor nytta och liten risk. Fast det finns stora skillnader mellan olika användningsområden visar en undersökning av den svenska allmänhetens inställning till nanoteknik.

 • Töllborgs essäer samlade i tre nya böcker

  [2018-10-26] Dennis Töllborg, professor i rättsvetenskap, har under en forskargärning som spänner över nästan 40 år producerat en stor mängd essäer. Nu ges de ut i samlingsverket I mitt hjärta bor alltjämt en femåring, volym I-III. Några tidigare ej publicerade essäer finns också med.

Fler nyheter

Sidansvarig: Henric Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-07-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?