Keynote speaker Barbara Czarniawska

Nyhet: 2019-09-23

Barbara Czarniawska, senior professor vid GRI, inbjuds ofta som keynote speaker. Nu senaste vid EAWOP Meeting on "Ethical issues in psychological assessment in organizational context", den 11-13 September, vid University of Warsaw, Poland.

Inbjuden till London

Hon var också i London innan sommaren och där höll hon en föreläsning på Royal Holloway (University of London) den 16 maj, 2019. (CHRONOS and DOS Public Lecture)

Även i augusti var Barbara Czarniawska och berättat om sin forskning, då på SUGS (Stockholm University Gröjer Seminars) seminarium på Vaxholm.

AV: Cecilia Sjöberg