Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

CBiS

 

De senaste åren har debatten om företagens roll och ansvar i samhället aktualiserats - internationellt, såväl som i Sverige. Diskussionen har dels berört olika sätt på vilka företag kan spela en aktiv roll i att integrera miljömässiga och sociala hänseenden i sin verksamhet, dels uppehållit sig kring de företagsskandaler som präglat 2000-talets första år.

Mot bakgrund av denna utveckling - som i praktiken innebär en omförhandling av samhällskontraktet mellan näringsliv, stat och civilsamhälle - står Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet i färd med att systematiskt integrera dessa frågor i sin verksamhet. Handelshögskolan kommer således att bedriva forskning om näringslivets förändrade roll och ansvar i samhället, utbilda studenter och företagsledare i att hantera denna nya ekonomiska verklighet, samt vara ett forum för konstruktiv debatt om nya vägar till hållbart välfärdsskapande.

För mer information om CBiS klicka här.

Sidansvarig: Henric Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-09-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?